Badrumsrenovering i Botkyrka och Sundbyberg

Optimal Plattsättning i Stockholm AB

Vill du ha hjälp med en badrumsrenovering?

Du kanske funderar över att renovera ditt badrum. I så fall har du kommit helt rätt. Vi på Optimal Plattsättning i Stockholm AB erbjuder kunder hjälp att genomföra en badrumsrenovering i Botkyrka, Sundbyberg och i andra städer och orter i Stockholms närhet. Vi är ett företag som alltid prioriterar dig som kund främst. Vi anpassar därför våra uppdrag efter dina förutsättningar, önskemål och behov.

Hög kvalitet

Genom det faktum att våra medarbetare alla är väldigt erfarna, samtidigt som vi alltid brukar de bästa produkterna från bland annat KakelDax och Höganäshuse, så kan vi erbjuda marknadens bästa badrumsrenoveringar. Vi arbetar med kakel, klinker och natursten med mera.

Vi berättar gärna mera

Om detta verkar intressant, så kan vi gärna berätta mera för dig. Vår personal har arbetat med det mesta inom vårt arbetsområde och alla som arbetar här har en flerårig erfarenhet inom plattsättning och badrumsrenovering. Du kan kontakta oss på flera olika sätt. Det går bland annat att ringa oss, skicka oss ett mejl, samt att fylla i det kontaktformulär som du finner litet högre upp på den här sidan. Vi ser verkligen fram emot att kunna hjälpa dig med det som du behöver vår hjälp med.